Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0304050 xkni^"
  1. Z receptáře našich předků : lidová strava čtyř regionů : Jižní Čechy, Jižní Morava, Vysočina, Dolní Rakousko = Aus den Rezeptbüchern unserer Vorfahren : traditionelle Küche in vier Regionen : Südböhmen, Südmähren, Vysočina, Niederösterreich / kolektiv autorů: Jitka Katovská, Katina Lisá, Jiří Mačuda, Claudia Nemec, Dana Nováková, Markéta Skořepová, Silva Smutná, Josef Šuba, Alexandra Zvonařová ; překlad: Marie Maliňáková.    Třebíč : Muzeum Vysočiny Třebíč, příspěvková organizace, 2020 . 135 stran ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-86894-54-6 - B 58.863
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr00/010



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.