Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0260046 xkni^"
  1. Současná úroveň kvality stravy a výživového stylu u batolat / Věra Radomská, Šárka Vrchotová (editorky).    České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, 2018 . 34 stran . ISBN 978-80-7394-691-3 - C 378.162
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Výživa a dietetika v praxi : (fyziologie a epidemiologie výživy, dietetika) / Miroslav Stránský, Lydie Pechan, Věra Radomská.    České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, 2019 . 297 stran . ISBN 978-80-7394-766-8 - B 58.484
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.