Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0057331 xkni^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Výroba tavených sýrů : [určeno prac. v mlékárenském prům. i žákům prům. školy mlékárenské a posluchačům fak. potrav. technologie na Vys. škole chemickotechnologické] / Vlastislav Boháč.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 . 200 s. il. ; - C 48.827
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar.    Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 . 70 s. il. (některé barev.) ; . ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.) - C 337.028
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.