Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0012297 xsta^"
  1. Geographie der Griechen und Römer. Fünfter Theil in zwey Abtheilungen, Indien und die Persische Monarchie bis zum Euphrat / Aus den Quellen bearbeitet von Konrad Mannert, Königl. Baierischem Hofrathe und Professor der Geschichte in München, ordentlichem Mitgliede der Königl. Baierischen Akademie der Wissenschaften [et]c. [et]c..    Leipzig : in der Hahn'schen Verlags-Buchhandlung, 1829 . ix, 250, 2 nečíslované strany, 416 stran, 2 mapy - SC 2519/5
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100

  2. QUINTUS CURTIUS RUFFUS DE REBUS GESTIS ALEXANDRI MAGNI Brevibus notis Germanicis illustratus : Accesserunt Excerpta electa ex LIVIO, SALLUSTIO quoque ac CAESARE In locos communes digesta. Adhaec INSTITUTIONES STYLI HISTORICI Cum Indice phrasium / In gratiam Juventutis, a P. Anselmo Desing O.S.B. Nutu Majorum.    Pedeponti, vulgo Stadt am Hof : Sumptibus Joannis Gastl, 1738 . 18 nečíslovaných stran, 510, 344 stran, 2 nečíslované strany, 200 stran, 4 listy obrazových příloh, 1 nečíslovaná mapa - RE 665
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100

  3. QUINTUS CURTIUS RUFUS DE REBUS GESTIS ALEXANDRI MAGNI Brevibus notis Germanicis illustratus : Accesserunt Excerpta electa ex LIVIO, SALLUSTIO quoque, ac CAESARE In locos communes digesta. Adhaec INSTITUTIONES STYLI HISTORICI Cum Indice phrasium / In gratiam Juventutis, Editio tertia curata a P. A. DESING O.S.B. In qua accessit Paradigma Variationis secundum praecepta earundem Institutionum styli, in usum Praeceptorum.    Pedeponti, vulgo Stadt am Hof : Sumptibus Joannis Gastl Bibliopolae, 1754 . 10 nečíslovaných stran, 526 stran, 1 prázdný list, 344, 264 stran, 4 listy obrazových příloh - SC 2119
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.