Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0017297 t150a^"
  1. analýza potravin
    chemická analýza
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    kontrola potravin
    Širší termín: potravinářská chemie
    food analysis
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (2) - Soubor skupin tezauru - věcné témata
    (2) - ČLÁNKY
    (36) - KNIHY
    (3) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo
  2. aplikovaná analytická chemie
    chemie analytická aplikovaná
    klinická chemie
    laboratorní diagnostika
    lékařská chemie
    Užší termín: analýza půdy
    Užší termín: environmentální analytická chemie
    Užší termín: farmaceutická analýza
    Užší termín: potravinářská chemie
    Užší termín: vzorkování
    Širší termín: analytická chemie
    Širší termín: aplikovaná chemie
    applied analytic chemistry
    Soubor věcných témat
    (10) - Soubor věcných témat
    (10) - KNIHY
    předmětové heslo
  3. kontrola potravin
    analýza potravin
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena výživy
    kvalita potravin
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    Užší termín: degustace
    Širší termín: hygiena potravin
    Širší termín: potraviny
    food quality control
    Soubor věcných témat
    (9) - Soubor věcných témat
    (1) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata
    (16) - ČLÁNKY
    (16) - KNIHY
    předmětové heslo
  4. molekulární gastronomie
    gastronomie molekulární
    molekulární kuchyně
    kuchyně molekulární
    potravinářská chemie
    Širší termín: kuchařství
    molecular gastronomy
    Soubor věcných témat
    (2) - Soubor věcných témat
    (2) - KNIHY
    předmětové heslo
  5. potraviny
    alimentární intoxikace
    balení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    Užší termín: biopotraviny
    Užší termín: fermentované potraviny
    Užší termín: geneticky modifikované potraviny
    Užší termín: kontrola potravin
    Užší termín: konzervované potraviny
    Užší termín: kvalita potravin
    Užší termín: nutraceutika
    Užší termín: obohacování potravin
    Užší termín: potraviny rostlinného původu
    Užší termín: potraviny živočišného původu
    Užší termín: těstoviny
    Širší termín: poživatiny
    foodstuffs
    Soubor věcných témat
    (31) - Soubor věcných témat
    (2) - Soubor skupin tezauru - věcné témata
    (5) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata
    (45) - ČLÁNKY
    (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (1) - Kartografické dokumenty
    (234) - KNIHY
    (15) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.