Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0010068 t150a^"
  1. ionizace potravin
    Širší termín: ionizace
    Širší termín: konzervování potravin
    food ionization
    Soubor věcných témat
    (2) - Soubor věcných témat
    předmětové heslo
  2. konzervované potraviny
    potraviny konzervované
    konzervování potravin
    ovocná želé
    Užší termín: džemy
    Užší termín: marmelády
    Užší termín: zmrazené potraviny
    Širší termín: potraviny
    preservated food
    Soubor věcných témat
    (6) - Soubor věcných témat
    (4) - KNIHY
    předmětové heslo
  3. konzervování hub
    jedlé houby
    Širší termín: konzervování potravin
    mushroom preservation
    Soubor věcných témat
    (2) - Soubor věcných témat
    (6) - KNIHY
    předmětové heslo
  4. konzervování masa
    Širší termín: konzervování potravin
    meat preservation
    Soubor věcných témat
    (1) - Soubor věcných témat
    (13) - KNIHY
    předmětové heslo
  5. konzervování ovoce
    konzervace ovoce
    džemy
    marmelády
    Užší termín: moštování
    Užší termín: ovocná želé
    Širší termín: konzervování potravin
    fruit preservation
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (2) - ČLÁNKY
    (48) - KNIHY
    předmětové heslo
  6. konzervování zeleniny
    kvašená zelenina
    Širší termín: konzervování potravin
    vegetables preservation
    Soubor věcných témat
    (2) - Soubor věcných témat
    (2) - ČLÁNKY
    (36) - KNIHY
    předmětové heslo
  7. nakládání potravin
    marinády
    Užší termín: nakládání masa
    Širší termín: konzervování potravin
    food pickling
    Soubor věcných témat
    (3) - Soubor věcných témat
    (7) - KNIHY
    předmětové heslo
  8. potravinářská technologie
    technologie potravinářská
    technologie potravinářské výroby
    technologie výroby potravinářské
    technologie potravin
    bezpečnost potravin
    potravinářské technoložky
    potravinářští technologové
    výroba potravin
    Užší termín: aromatizace potravin
    Užší termín: cukrovarnická technologie
    Užší termín: konzervování potravin
    Užší termín: mlékárenská technologie
    Užší termín: sladování
    Širší termín: chemická technologie
    Širší termín: potravinářský průmysl
    food technology
    Soubor věcných témat
    (11) - Soubor věcných témat
    (1) - ČLÁNKY
    (1) - Drobné tisky
    (101) - KNIHY
    (1) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo
  9. sušení potravin
    instantní jídla
    sušené mléko
    sušené ovoce
    Širší termín: konzervování potravin
    food drying
    Soubor věcných témat
    (4) - Soubor věcných témat
    (1) - ČLÁNKY
    (8) - KNIHY
    předmětové heslo
  10. uzení
    udírny
    uzená jídla
    Širší termín: konzervování potravin
    Širší termín: kuchařství
    Širší termín: uzenářství
    smoking
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (14) - KNIHY
    předmětové heslo

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.