Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0000572 t150a^"
  1. fyzikální vlastnosti potravin
    fyzika potravin
    analýza potravin
    kontrola potravin
    potraviny
    Širší termín: aplikovaná fyzika
    food physics
    Soubor věcných témat
    (4) - Soubor věcných témat
    (3) - KNIHY
    předmětové heslo
  2. hygiena potravin
    analýza potravin
    balení potravin
    kvalita potravin
    potraviny
    Užší termín: bezpečnost potravin
    Užší termín: kontaminace potravin
    Užší termín: kontrola potravin
    Širší termín: hygiena
    food hygiene
    Soubor věcných témat
    (8) - Soubor věcných témat
    (9) - ČLÁNKY
    (67) - KNIHY
    (3) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo
  3. chemická analýza
    chemické rozbory
    rozbory chemické
    analýza chemická
    analýza potravin
    analýza půdy
    Užší termín: analýza velikosti částic
    Užší termín: analýza vody
    Užší termín: anorganická analýza
    Užší termín: biochemická analýza
    Užší termín: chromatografická analýza
    Užší termín: detekce (chemie)
    Užší termín: gravimetrie
    Užší termín: instrumentální analýza
    Užší termín: metalurgická analýza
    Užší termín: mikroanalýza
    Užší termín: organická analýza
    Užší termín: radiometrická analýza
    Užší termín: radiometrie
    Užší termín: speciační analýza
    Užší termín: termická analýza
    Širší termín: analytická chemie
    chemical analysis
    Soubor věcných témat
    (18) - Soubor věcných témat
    (12) - ČLÁNKY
    (2) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (155) - KNIHY
    (1) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo
  4. kontrola potravin
    analýza potravin
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena výživy
    kvalita potravin
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    Užší termín: degustace
    Širší termín: hygiena potravin
    Širší termín: potraviny
    food quality control
    Soubor věcných témat
    (9) - Soubor věcných témat
    (1) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata
    (16) - ČLÁNKY
    (16) - KNIHY
    předmětové heslo
  5. potravinářská chemie
    chemie potravinářská
    chemie potravin
    kontrola potravin
    molekulární gastronomie
    potraviny
    Užší termín: analýza potravin
    Širší termín: aplikovaná analytická chemie
    food chemistry
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (2) - Soubor skupin tezauru - věcné témata
    (2) - ČLÁNKY
    (60) - KNIHY
    (1) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.