Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0198254 t150a^"
  1. fermentace
    kvašení
    fermentované masné výrobky
    fermentované potraviny
    kropidlák rýžový
    kvašená zelenina
    výroba alkoholických nápojů
    Širší termín: katalýza
    fermentation
    Soubor věcných témat
    (6) - Soubor věcných témat
    (27) - KNIHY
    předmětové heslo
  2. fermentované masné výrobky
    výrobky fermentované masné
    výrobky masné fermentované
    fermentace
    Širší termín: fermentované potraviny
    Širší termín: masné výrobky
    fermented meat products
    Soubor věcných témat
    (3) - Soubor věcných témat
    (2) - KNIHY
    předmětové heslo
  3. kvašená zelenina
    zelenina kvašená
    zelenina fermentovaná
    fermentovaná zelenina
    fermentace
    konzervování zeleniny
    Užší termín: kimchi
    Širší termín: fermentované potraviny
    Širší termín: zelenina
    fermented vegetables
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (1) - ČLÁNKY
    (7) - KNIHY
    předmětové heslo
  4. kysané mléčné výrobky
    výrobky kysané mléčné
    výrobky mléčné kysané
    výrobky kvašené mléčné
    výrobky mléčné kvašené
    výrobky fermentované mléčné
    výrobky mléčné fermentované
    kvašené mléčné výrobky
    fermentované mléčné výrobky
    Užší termín: jogurt
    Užší termín: kefír
    Užší termín: kumys
    Užší termín: tvaroh
    Širší termín: fermentované potraviny
    Širší termín: mléčné výrobky
    fermented dairy products
    Soubor věcných témat
    (6) - Soubor věcných témat
    (1) - ČLÁNKY
    (5) - KNIHY
    předmětové heslo
  5. potraviny
    alimentární intoxikace
    balení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    Užší termín: biopotraviny
    Užší termín: fermentované potraviny
    Užší termín: geneticky modifikované potraviny
    Užší termín: kontrola potravin
    Užší termín: konzervované potraviny
    Užší termín: kvalita potravin
    Užší termín: nutraceutika
    Užší termín: obohacování potravin
    Užší termín: potraviny rostlinného původu
    Užší termín: potraviny živočišného původu
    Užší termín: těstoviny
    Širší termín: poživatiny
    foodstuffs
    Soubor věcných témat
    (31) - Soubor věcných témat
    (2) - Soubor skupin tezauru - věcné témata
    (5) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata
    (48) - ČLÁNKY
    (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (1) - Kartografické dokumenty
    (238) - KNIHY
    (15) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.