Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Věcné téma = "rybízy"
  1. Česko-ruský slovník = Češsko-russkij slovar.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1958 . xiii, 1302 s. - C 29.924
    Umístění: 811.161.1 - Ruština
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Drobné ovoce : 81 jahod, 50 angreštů, 38 rybízů, 22 malin, 18 ostružin / zpracoval Josef Vaněk.    Chrudim : Nakladatelství zahradnické literatury (Josef Vaněk), 1941 . 110 s., [50] s. obr. příl. - C 297.376
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad00/100

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Pěstování a zužitkování drobného ovoce / Josef Luža a kol..    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1966 . 214 s. il. - C 58.392
    Umístění: 634 - Ovocnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Pěstování a zužitkování rybízu / Karel Jašík.    Praha : SZN, 1959 . 166 s. il. ; - C 34.090
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Pěstujeme bobuloviny / Harant, Zacha.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1974 . 258, [6] s. - C 95.426
    Umístění: 634 - Ovocnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. Pěstujeme rybíz, angrešt a jostu / Ludmila Dušková, Jan Kopřiva.    Praha : Grada Publishing, 2002 . 112 s., [6] s. obr. příl. il. . ISBN 80-247-0223-1
    Umístění:

    Pěstujeme rybíz, angrešt a jostu
  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Ríbezle a egreše.    Bratislava : Príroda, 1985 . 116 s., [16] s. obr. příl. il. - C 245.798
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.