Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Věcné téma = "potravinářská technologie Česko"
  1. Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol..    Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 . 123 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.). ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) - C 350.571
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. České masné výrobky.    Tábor : OSSIS, 2006 . 108 s. . ISBN 80-86659-10-0 (brož.). ISBN 978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.) - B 47.162
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/200



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.