Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0050450^"
  1. Vliv intervalu krmení na počáteční růst podoustve říční (Vimba vimba L.) = The influence of feeding interval upon the initial growth of vimba bream ( Vimba vimba L.) / J. Hamáčková ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 1 (2006 leden-březen), s. 3-8.  il.

    článek
  2. Odchov podoustve říční (Vimba vimba L.) ve věku 0+ a 1+ v kontrolovaných podmínkách prostředí v období mimo vegetaci = Rearing of juvenile 0+ and 1+ vimba (Vimba vimba L.) under controlled conditions out of the growing season / Jitka Hamáčková ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 1 (leden-březen 2007), s. 33-40.  il.

    článek
  3. Sledování růstu larev podoustve říční (Vimba vimba) při krmení naupliemi a dekapsulovanými vajíčky Artemia salina = Growth of vimba (Vimba vimba L.) larvae fed on nauplii and decapsulated eggs of Artemia salina / J. Hamáčková ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 44, č. 3 (červenec- září 2008), s. 65-69. 

    článek
  4. Umělá reprodukce a odchov násadového materiálu podoustve říční / J. Hamáčková ... [et al.].    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický ve Vodňanech, 2008 . 14 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-85887-75-4 - C 332.700
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  5. The use of recirculating systems for rearing of riverine fish species = Využití recirkulačních systémů při odchovu říčních druhů ryb / Pavel Lepič.    Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2017 . 66 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-065-4 - C 376.948
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.