Výsledky vyhledávání
- Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup. V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 . 173 - [I] s.
- Časové pokyny pro úsporné vaření / Marie Konůpková-Dadáková. V Miloticích nad Bečvou : Nakladatelství Milotického Hospodáře, 1944 . 45, [III] s.
- Dobře a rychle vaříme i po práci / J. Fialová ; Předml.: Vilém Hons ; Il. Vojtěch Kubašta. Praha : Práce, 1955 . 102, [3] s.
- Jak se vaří u Šroubka? : sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně střídavě upravovaných / sestavil Karel Šroubek [za spolupráce své choti Berty Šroubkové a šéfa kuchyně Oskara Dietla ; redakcí Josefa Páty]. V Praze : Karel Šroubek, [1937] . 239, [18], xv s. il. ;
- Kuchařka českoslov. hospodyně : Sbírka vyzkoušených předpisů pro občanskou kuchyni / Se zřetelem k poměrům poválečným sestavily Katuše Hapalová a Marie Konůpková. V Miloticích nad Bečvou : Milotický Hospodář, [1930?] . 254 s.
- Die kultivierte Küche : 572 erprobte Rezepte / von M. B. B.. Mährisch-Ostrau : Julius Kittl, 1922 . 351 s.
- Postní kuchyně : příruční kniha pro kuchyně domácí, farní, restaurační, hotelové i výstavní, jak upravovati všechny druhy jídel postních / Z nejlepších kuchařských předpisů všech kulturních, hlavně slovanských národů vybral a poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup. Praha : Hejda&Tuček, [1908] . 207 s.