Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Věcné téma = "příprava jídla"
  1. Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup.    V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 . 173 - [I] s.

    Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních
  2. Časové pokyny pro úsporné vaření / Marie Konůpková-Dadáková.    V Miloticích nad Bečvou : Nakladatelství Milotického Hospodáře, 1944 . 45, [III] s.

    kniha
  3. Dobře a rychle vaříme i po práci / J. Fialová ; Předml.: Vilém Hons ; Il. Vojtěch Kubašta.    Praha : Práce, 1955 . 102, [3] s.

    Dobře a rychle vaříme i po práci
  4. Jak se vaří u Šroubka? : sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně střídavě upravovaných / sestavil Karel Šroubek [za spolupráce své choti Berty Šroubkové a šéfa kuchyně Oskara Dietla ; redakcí Josefa Páty].    V Praze : Karel Šroubek, [1937] . 239, [18], xv s. il. ;

    kniha
  5. Kuchařka českoslov. hospodyně : Sbírka vyzkoušených předpisů pro občanskou kuchyni / Se zřetelem k poměrům poválečným sestavily Katuše Hapalová a Marie Konůpková.    V Miloticích nad Bečvou : Milotický Hospodář, [1930?] . 254 s.

    kniha
  6. Die kultivierte Küche : 572 erprobte Rezepte / von M. B. B..    Mährisch-Ostrau : Julius Kittl, 1922 . 351 s.

    Die kultivierte Küche
  7. Postní kuchyně : příruční kniha pro kuchyně domácí, farní, restaurační, hotelové i výstavní, jak upravovati všechny druhy jídel postních / Z nejlepších kuchařských předpisů všech kulturních, hlavně slovanských národů vybral a poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup.    Praha : Hejda&Tuček, [1908] . 207 s.

    Postní kuchyně


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.