Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Věcné téma = "národní jídla Evropa střední"
  1. Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu : 17. mezinárodní konference bavorských, českých a saských muzejních pracovníků s příspěvky kolegů z Horního Rakouska a Slovenska : 8. až 10. října 2008 = Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum : 8. bis 10. Oktober 2008 / [redakce Eva Dittertová, Alena Koudelková].    [Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009 . 156 s. il., faksim. ; . ISBN 978-80-86611-29-7 (brož.) - B 50.019
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr10/000

  2. Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes / Josef Nejdl.    V Domažlicích : Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010 . 95 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87316-09-2 (váz.) - C 340.640
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.