Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Věcné téma = "mikrobiologické rozbory"
  1. Hodnocení mikrobiologické kvality Dobré vody : odborné informace / Z. Kocmoud.   -- In:  Zpravodaj KHS České Budějovice -- č. 1 (1995), s. 6-8. 

    článek
  2. Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc..   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 30/4 (1994), s. 134-139. 

    článek
  3. Sledování mikrobiologických ukazatelů při skladování masa některých sladkovodních ryb = Monitoring of the microbiological parameters of flesh of some freshwater fish species at storage / I. Novik ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 41/4 (2005), s. 139-148. 

    článek
  4. Vliv přípravku Purac na prodloužení doby skladování masa ryb = The effect of Purac preparation on prolongation of time for fish flesh storage / F. Vácha, T. Pavlíček, P. Hartvich.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s.129-136 : il.. 

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.