Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Věcné téma = "kvalita potravin Česko"
  1. Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol..    Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 . 123 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.). ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) - C 350.571
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Products from aquaculture: market, quality and new product development = Produkty z akvakultury: obchod, kvalita a vývoj nových výrobků / Václav Nebeský.    Vodňany : University of South Bohemia, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2017 . 157 stran ilustrace, mapy ; . ISBN 978-80-7514-059-3 - C 376.956
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. Přídatné a aromatické látky, kontaminanty a potravní doplňky v nové potravinářské legislativě : (rukověť pro potravinářský průmysl ČR) / Jiří Kodl, Bohumil Turek.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1998 . 64 s. . ISBN 80-86153-67-3

    Přídatné a aromatické látky, kontaminanty a potravní doplňky v nové potravinářské legislativě
  4. Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák.    Olomouc : Bioinstitut, 2006 . 32 s. il. ; . ISBN 80-87080-03-3 (brož.) - B 47.470
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.