Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth v0009532^"
  1. Domácí klíčky : podrobný návod k domácímu nakličování po celý rok : luštěniny, obiloviny, výhonky, osení a další / Rita Galchusová.    [Praha] : Slovart, c2014 . 159 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-7391-872-9 - B 54.844
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Klíčení rostlin : [jak pěstovat naklíčená semena pro váš jídelníček] / Ann Wigmore ; [z anglického originálu ... přeložil Zdík Dušek].    Praha : Pragma, [2007?] . 119 s. il. . ISBN 978-80-7349-075-1 - C 328.736
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. Naklíčeno! : semínka, obilniny a luštěniny / Caroline Brethertonová ; z anglického originálu Sprouted! ... přeložila Tereza Grufíková.    Praha : Euromedia, 2018 . 69 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7549-479-5 - C 378.325
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Nejlepší jemná zelenina vám může klíčit u okna : známý jihočeský šéfkuchař radí, aby si každý doma zařídil vlastní zdroj vitamínů / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 60 (10.03.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  5. Výhonky a mikrozelenina : 70 prvotřídních superpotravin z vlastní zahrádky / Angelika Fürstler ; přeložila Magdaléna Pomikálková.    Praha : Grada, 2018 . 195 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-271-0641-7 - C 377.613
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.