Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Věcné téma = "jídlo kulturní aspekty"
  1. Národní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut.    Praha : Wolters Kluwer, 2016 . 150 stran ilustrace, faksimile ; . ISBN 978-80-7552-077-7 - C 367.779
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Staročeské umění kuchařské : Čeněk Zíbrt ; podle původního vydání z roku 1927 ... edičně upravil a náležitými předmluvami vybavil Viktor Faktor.    V Praze : Dauphin, 2012 . 584 s. faksim. ; . ISBN 978-80-7272-400-0 (váz.) - C 345.874
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.