Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Věcné téma = "jídla 19 20 století"
  1. 555 teplých předkrmů 19. a 20. století / [napsala a pro tisk upravila, obálku navrhla] Eva Murtingerová.    České Budějovice : Nová Forma, 2010 . 342 s. . ISBN 978-80-7453-013-5 (váz.) - C 341.214
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Co mohl na Štědrý den večeřet Karel Klostermann? / text a foto Václav Sklenář.   -- In:  Šumava -- ISSN 0862-5166. -- Roč. 17, č. 4 (Zima 2012), s. 12-13.  Ilustrace

    článek
  3. Jan Šimánek, Doudlebsko v kuchyni a u stolu. Lidová strava z jihu Čech / Tomáš Sterneck.   -- In:  Jihočeský sborník historický -- ISSN 0323-004X. -- ISBN 978-80-7646-030-0. -- Ročník 91 (2022), strana 309-314. 

    článek
  4. Provařená historie / Marcela Kohoutová.    [Ústí nad Labem] : AOS Publishing, 2018 . 131 stran ilustrace, portréty, 1 faksimile ; . ISBN 978-80-87624-66-1 - C 384.086
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Rodina snědla za rok až dva metráky zelí : Jan Šimánek napsal knihu nazvanou Doudlebsko v kuchyni a u stolu: Lidová strava z jihu Čech. V rozhovoru představuje vánoční stolování / Jan Šimánek, Andrea Vašáková ; foto: Petr Lundák, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 293 (20.12.2021), s. 12.  Ilustrace

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.