Výsledky vyhledávání
- Aby za kávou nemuseli jezdit, otevřeli si podnik : k prázdninám patří výlety nejen do přírody, ale i za dobrotami. MF DNES přináší výběr podniků v kraji, kam stojí za to vyrazit / Monika Filipová ; foto: Petr Lundák, MAFRA, M. Filipová, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 176 (02.08.2021), s. 12. Ilustrace
- Cukrář je umělec, říká Michal Mandys / Michal Mandys, (lep) ; foto: Deník. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 296 (23.12.2021), strana 3. Ilustrace
- Hitem jsou teď exotické chutě / (din) ; foto: archiv redakce. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 147 (26.06.2019), s. 4. Ilustrace
- Chuť původního nanuku Míša je pro zmzlináře ta nejlepší : gulášovou nebo klobásovou zmrzlinu zákazník v Gelaterii Strážný nenajde: Zmrzlinové chuti musejí mít logiku a zmrzlinář Stanislav Žák tvrdí, že v jednoduchosti je síla / (aja) ; foto: Deník/Jana Vandlíčková. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 178 (04.08.2021), strana 3. Ilustrace
- I zákusek může být zážitek, říká majitelka cukrářství Sněz mě / Klára Skálová ; foto: archiv Sněz mě. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 288 (14.12.2021), strana 11. Ilustrace
- Učni vyrábějí zákusky a dorty ; Pak je prodávají : kremrole za deset, laskonka za dvanáct, sachr za šestnáct korun. To jsou některé z cen v učňovském cukrářství českobudějovické Střední školy obchodu, služeb a podnikání v centru města / Ludmila Mlsová ; foto: Petr Lundák, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 26, č. 24 (29.01.2015). Jižní Čechy Dnes -- S. B4. il.
- Zmrzka s příchutí čili / (ks) ; foto: Deník/Jaroslav Sýbek. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 147 (26.06.2019), s. 4. Ilustrace