Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0188579^"
  1. Food & beverage management / Blanka Zimáková.    Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 . 146 s. il. ;
    . ISBN 978-80-86578-74-3 - S 32.883
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Food & beverage management / Blanka Zimáková.    Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2006 . 141 s. il. ; . ISBN 80-86578-55-0 - S 31.468
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková.    Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008 . 152 s. il. ;
    . ISBN 978-80-86578-86-6 - S 32.881
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková.    Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2016 . 155 stran ilustrace ;
    . ISBN 978-80-87411-80-3 - S 33.689
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.