Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0174734^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Boj proti suchu v zemedelstve : súbor prednášok a výsledkov z ankety Československej akademie zemedelskej konanej dňa 24. februára 1936 v Bratislave = Harc a szárazság ellen a mezögazdaságban = Kampf gegen die Dürre in der Landwirtschaft.    v Bratislave : Nákladom Československej akademie zemedelskej, 1936 . 195 s. - B 3.088
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Mechanisace u lnu / František Váša, Jaroslav Mazač.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1954 . 183 s. il. - C 18.452
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Mechanisace u lnu / František Váša, Jaroslav Mazáč.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1957 . 208 s. - C 29.122
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Přadné rostliny.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 . 363 s. il., fot., příl. - C 55.629
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Rostlinná výroba / [Autor:] František Váša a kol. ; Pérovky: Břetislav Franc, Otakar Jelínek, Otakar Zejbrlík.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 . 885, [11] s. [1] tb. ; - C 49.143
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. Zavádění chozrasčotu v JZD : Příklad chozrasčotu zavedeného v JZD 25. únor v Křečhoři u Kolína / [Autoři:] Jiří Pospíchal, Václav Sazima, František Váša.    Praha : NPL, 1963 . 255, [4] s. [11] příl. ;

    Zavádění chozrasčotu v JZD


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.