Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0151661^"
  1. Číslicové zpracování signálů / Jan Uhlíř, Pavel Sovka.    Praha : Vydavatelství ČVUT, 2002 . 327 s. il. ; . ISBN 80-01-02613-2 - C 305.992
    Umístění: 621.39 - Radiotechnika. Přenos obrazu a zvuku
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Číslicové zpracování signálů / Jan Uhlíř, Pavel Sovka.    Praha : Vydavatelství ČVUT, 1995 . 312 s. obr. . ISBN 80-01-01303-0 - C 283.364
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Číslicové zpracování signálů a implementace / Vratislav Davídek, Pavel Sovka.    Praha : Vydavatelství ČVUT, 2002 . 253 s. il. ; . ISBN 80-01-02483-0 - S 28.018
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  4. Úvod do číslicového zpracování signálů : cvičení / Roman Čmejla, Pavel Sovka.    Praha : Vydavatelství ČVUT, 2005 . 108 s. . ISBN 80-01-03158-6 - S 30.973
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Úvod do číslicového zpracování signálů / Jan Uhlíř, Pavel Sovka, Roman Čmejla.    Praha : ČVUT, 2003 . 151 s. il. . ISBN 80-01-02799-6 - S 30.156
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. Vybrané metody číslicového zpracování signálů / Pavel Sovka, Petr Pollák.    Praha : Vydavatelství ČVUT, 2001 . 206 s. . ISBN 80-01-02416-4 - S 27.681
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. Vybrané metody číslicového zpracování signálů / Pavel Sovka, Petr Pollák.    V Praze : Vydavatelství ČVUT, 2003 . 258 s. il. . ISBN 80-01-02821-6 - S 30.259
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.