Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0104566^"
  1. Jahodářství : pojednání o pěstování jahod v zahradě, na poli, pařeništi i ve sklenníku, jich rychlení na cestě studené i teplé, výběru vhodných druhů ... a zužitkování jahod / pro pěstitele ve velkém i v malém ... na základě nejnovějších zkušeností i pramenů upravil Bohuslav F. Růžinský.    V Praze : A. Reinwart, 1896 . 44 s. il. ;

    Jahodářství
  2. Pěstování a rychlení hyacint : praktický návod jak hyacinty pěstovati a rychliti, spolu zevrubné poučení o pěstování jich v domácnosti, v květináčích, košíčkách a sklenicích : zároveň stručné pojednání o veškerých pracích s rychlením hyacint ve velkém / pro české zahradníky a přátely zahradnictví přispěním M. Fulína, upravil Bohuslav F. Růžinský.    V Praze : A. Reinwart, 1894 . 22 s. il. ; . ISBN (Brož.) - 4RE 2.241
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100

  3. Pěstování a rychlení hyacintů i jiných rostlin cibulovitých ... / Uprav. Bohuslav Růžinský.    Praha : Reinwart, 1908 . 50, 1 s.

    Pěstování a rychlení hyacintů i jiných rostlin cibulovitých
  4. Pěstování myrty : (Myrtus communis) : praktické navedení ku pěstování oblíbené této rostliny jak v domácnosti, tak i v zahradě a sklenníku / na základě nejnovějších pramenů a zkušeností upravil Bohuslav F. Růžinský ; s přispěním M. Fulína.    V Praze : A. Reinwart, 1892 . 15 s.

    Pěstování myrty
  5. Pěstování žampionů (pečárek) ve velkém i v malém : poučení o zakládání, udržování a výnosnosti záhonů, o přípravě a nasazování zárodků, nemocech, nepřátelích, sklizni, nakládání a zužitkování žampionů / na základě nejnovějších osvědčených pramenů a method upravil Bohuslav F. Růžinský.    V Praze : A. Reinwart, 1895 . 32 s. il. ; . ISBN (Brož.) - 4RE 2.244
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100

  6. Praktický pěstitel růží : stručné pojednání o pěstování, sázení, šlechtění, množení a rychlení růží všech druhů, jak keřovitých, tak i vysokokmenných a popínavých, jich požadavcích a nárocích : zároveň návod, jak růže v zahradách, v hrncích, ve sklenníku, v množírně a v pokoji opatrovati se mají / pro pěstitele růží, zahradníky, hlavně pak majitele domovních zahrádek ve městě i na venkově sepsali Bohuslav F. Růžinský a Josef Hořejší.    V Praze : A. Reinwart, [1904] . 69 s., il. . ISBN (Brož.) - 4RE 2.258
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100

  7. Rychlení zeleniny : praktický návod k rychlení všech druhů našich zelenin, hlavně okurek, melounů, květáku, karotky, salátu, řetkviček, řetkve, zelí, fazolí, brukve, chřestu a j. : poučení ku zakládání, udržování, ochraně a vyhřívání pařenišť a sklenníků : s dodatkem o škůdcích zeleniny z říše živočišné a prostředcích proti nim / pěstitelům zelenin, hlavně pak majitelům domovních zahrádek ve městě i na venkově upravil Bohuslav F. Růžinský.    V Praze : A. Reinwart, 1900 . 37 s. il. ; . ISBN (Brož.) - 4RE 2.259
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna00/100

  8. Rychlení zeleniny : Praktické navedení ku rychlení všech druhů našich zelenin, hlavně okurek, melounů, květáku, karotky, salátu, řetkviček, řetkve, zelí, fazolí, brukví, chřestu a pod. : Poučení o zakládání, udržování, ochraně a vyhřívání pařenišť a skleníků : S dodatkem o škůdcích zeleniny z říše živočišné a prostředcích proti nim / Upravil Bohuslav F. Růžinský.    Praha : A. Reinwart, 1894 . 45 s. il. ;

    Rychlení zeleniny
  9. Rychlení zeleniny v malém i ve velkém : zakládání, osazování, udržování, ochrana a vyhřívání pařenišť : klíčení, klíčivost a nakličování semen : škůdcové a choroby : s užitím zkušeností předních pěstitelů / upravil Bohuslav F. Růžinský, [pseud.].    V Praze : A. Reinwart, 1946 . 68, [iv] s.

    Rychlení zeleniny v malém i ve velkém


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.