Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0092705^"
  1. Chemické zkoušení mléka a mléčných výrobků / napsal Otakar Laxa.    V Praze : Nákladem J. Otty, 1907 . 173 s. il. ; - C 366.273
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. Chemie mléka a mléčných výrobků. Část povšechná. [I, Mléko] / Otakar Laxa.    V Praze : Ministerstvo zemědělství rep. čsl., 1928 . 392 s. il. ;

    kniha
  3. Chemie mléka a mléčných výrobků : Část povšechná. (II, Mléčné výrobky) / Napsal Prof. Dr. Otakar Laxa.    V Praze : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1936 . 327 s.

    kniha
  4. Chemie mléka a mléčných výrobků : metodika (zkoušení chemické a fyzikálné) / napsal Otakar Laxa.    Praha : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1925 . 276 s. il. - C 361.813
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  5. Jagurt / Otakar Laxa.    V Praze : Laktologický ústav, 1918 . 16 s. il. ;

    kniha
  6. Máslařství : popis výroby smetany a másla s dodatkem o náhražkách másla / O. Laxa.    Praha : Podniky tiskařského a vydav. družstva rolnického, 1913 . 432 s. il.

    Máslařství
  7. Med československý : vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí / analysoval a napsal Otakar Laxa.    V Praze : Nákladem Ministerstva zemědělství republiky Československé, 1923 . 115 s., [18] slož. příl. - C 365.366
    Umístění: 638 - Chov hmyzu. Včelařství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  8. Mikroskopie krmiv / Napsal a kreslil Otakar Laxa.    Praha : Ministerstvo zemědělství, 1926 . 267 s., 1 list, 1 ins. list 202 obr. ;

    Mikroskopie krmiv
  9. Mlékařství v republice Československé / Otakar Laxa..    Praha : Masarykova akademie práce, 1929 . 38 s. fotogr.

    Mlékařství v republice Československé
  10. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Sýrařství : popis výroby a úpravy sýra jako potraviny.    V Praze : Nákladem Podniků tiskařského a vydavatelského družstva rolnického v Praze, 1915 . 504 s. - C 259.786
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.