Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0085654^"
  1. Organická technologie. Díl 1, Paliva a svítiva / Cyril Krauz.    Praha : Vilímek, [1922] . 142, 4 s. 36 obr ;

    Organická technologie
  2. Organická technologie. Díl II. Chemický průmysl vláknin. (Běličství, barvířství, tiskařství, appretura a průmysl cellulosový).    V Praze : Jos. R. Vilímek, [1922]. . strana 146-245.

    Organická technologie
  3. Organická technologie. Díl 3, Průmysl látek výbušných / Cyril Krauz.    Praha : Vilímek, 1923 . 95 s.

    Organická technologie
  4. Rukověť elementárné analysy organické / napsal Cyrill Krauz.    V Praze : Hejda & Tuček, [1911?] . 97 s. il. - NE 2.373
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna01/000

    kniha
  5. Technologie lučebnin organických. Díl II., Lučebniny řady isocyklické (aromatické) / napsal Cyrill Krauz.    Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, L. Souček [distributor], 1935 . 879 s., 43 l. obr. příl. - C 361.576/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/200

  6. Technologie lučebnin organických. První díl, Lučebniny řady mastné / napsal Cyrill Krauz.    Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, L. Souček [distributor], 1926 . 461 s. il., tab. - C 361.576/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  7. Technologie lučebnin organických. Díl III, Lučebniny řady heterocyklické / Napsal Cyrill Krauz.    Praha : Československá společnost chemická : 1938 L. Souček [distributor], . 456 s. [XIV] obr. příl. ;

    Technologie lučebnin organických
  8. Technologie výbušin / Naps. Cyrill Krauz ; Dokončil Josef Seifert se spoluprac. Fr. Blechtou [a j.] ; Red. [a] předml. [naps.] Josef Seifert.    Praha : Věd.-techn. nakl., 1950 . 7, 946, [1] s. [1] tb. ;

    Technologie výbušin


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.