Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0072738^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Návody z laboratoří chemie a technologie sacharidů.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1984 . 175 s. - S 13.274
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Návody z laboratoří chemie a technologie sacharidů.    Praha ; Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, n.p., 1986 . 1 sv. - S 15.089
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/000

  3. Procesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2003 . 308 s. . ISBN 80-7080-527-7 - S 29.557
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Programování technologických výpočtů v cukrovarnictví / Rudolf Bretschneider, Emil Svoboda, Pavel Kadlec ; graf. úprava Zuzana Smutná.    Praha : SNTL, 1986 . 243 s. obr., tb., schémata ;

    Programování technologických výpočtů v cukrovarnictví
  5. Technologie potravin. I / Pavel Kadlec a kolektiv.    Praha : Vysoká škola chemickotechnologická v Praze, 2002 . 300 s. il. . ISBN 80-7080-509-9 - S 28.943/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. Technologie potravin. II / Pavel Kadlec a kolektiv.    Praha : Vysoká škola chemickotechnologická v Praze, 2002 . 236 s. il. . ISBN 80-7080-510-2 - S 28.943/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. Technologie sacharidů / Pavel Kadlec a kolektiv.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2000 . 138 s. il. ; . ISBN 80-7080-400-9 - S 26.834
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.