Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0238617^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Das Phytoplankton des Süsswassers : Systematik und Biologie. 1. Teil, Allgemeiner Teil : Blaualgen. Bakterien. Pilze / von G. Huber-Pestalozzi ; August Thienemann.    Stuttgart : E. Schweizerbart'sche Verlagsbuchhandlung, 1938 . 342 s. il. ; - C 37.492/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Das Phytoplankton des Süsswassers : Systematik und Biologie. 2. Teil - 1. Hälfte, Chrysophyceen, Farblose Flagellaten, Heterokonten / Von G. Huber-Pestalozzi, August Thienemann.    Stuttgart : Schweizerbart, 1941 . 365 s. - C 37.492/2.1.
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Das Phytoplankton des Süsswassers : Systematik und Biologie. 3. Teil, Cryptophyceen, Chloromonadinen, Peridineen / Von G. Huber-Pestalozzi, August Thienemann.    Stuttgart : Schweizerbart, 1950 . 310 s. - C 37.492/3
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Das Phytoplankton des Süßwassers : Systematik und Biologie. T. 4, Euglenophyceen / von G. Huber-Pestalozzi, August Thienemann.    Stuttgart : E. Schweizerbart'sche Verlagsbuchhandlung, 1955 . 606 s. il. - C 37.492/4
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Das Phytoplankton des Süßwassers : Systematik und Biologie. T. 2, Hälfte 2, Diatomeen / von G. Huber-Pestalozzi, Friedr.Hustedt, August Thienemann.    Stuttgart : E.Schweizerbart'sche Verlagsbuchhandlung, 1942 . 549 s. il. - C 37.492/2.2.
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.