Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0062519^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Klíč našich ryb, obojživelníků a plazů.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1973 . 346 s. il. - C 92.076
    Umístění: 596/599 - Strunatci. Obratlovci
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/000

  2. Klíč zvířeny ČSR. Díl 1, (Prvoci, houby, láčkovci, červi, mechovky, měkkýši, korýši) / Napsali Sergěj Hrabě ... [et al.].    Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1954 . 538, [2] s. - B 2.452/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/000

  3. O potravě nejmladšího kapřího plůdku = The food of carp in its earliest age / Napsal. Doc. dr. Sergěj Hrabě.    V Brně : nákladem autorovým, 1946 . S. 30-39

    O potravě nejmladšího kapřího plůdku
  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Sammelband zum 70. Geburtstag von Dr Sergěj Hrabě, Professor der naturwissenschaftlichen Fakultät der J.E. Purkyně-Universität zu Brno.    Brno : Univerzita J.E. Purkyně, 1970, [na tit. listu chybně] 1969 . 169 s., [1] l. obr. příl. il., mapy ; - C 73.088
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Stavovce Slovenska. 1., Ryby, obojživelníky a plazy / Ota Oliva, Sergej Hrabě, Ján Lác.    Bratislava : Vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, 1968 . 389 s. il. - C 53.275/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Zoologie bezobratlých / V.A. Dogel' ; [z ruského originálu přeložil Sergěj Hrabě ; il. Jaromír Zpěvák].    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1961 . 597 s. il. ; - C 39.654
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.