Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0061133^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Stolár : Technológia pre 2. a 3. ročník OU a UŠ / [Autoři:] Jiří Horák, Jaroslav Šimánek.    Bratislava : ALFA, 1976 . 296 s. - C 202.732
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Stolár : technológia pre 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl / Autori: Jiří Horák a Jaroslav Šimánek ; Z čes. orig. Truhlář - technologie pro 2. a 3. ročník OU a UŠ. prel. Mária Križová.    Bratislava : Alfa, 1979 . 296 s. - C 216.658
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Stolárská technológia pre 2. a 3. ročník SOU učebného odboru stolár.    Bratislava : Alfa, 1986 . 357 s. - C 248.078
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Truhlář : technologie pro 2. a 3. roč. odb. učilišť a učňovských škol / Jiří Horák, Jaroslav Šimánek.    Praha : SNTL, 1980 . 256 s. il. ;

    Truhlář
  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Truhlář : Technologie pro 2. a 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol / Jiří Horák, Jaroslav Šimánek.    Praha : SNTL-nakladatelství technické lieratury, 1974 . 256 s. il. ; - C 92.513
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Truhlářská technologie. II pro 2. a 3. ročník SOU oboru truhlář se zaměřením na výrobu nábytku a zařízení a na stavební výrobu.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 . 345 s., fot. příl. . ISBN 80-03-00618-X - C 270.935
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.