Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0037027^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Atlas odrůd ovoce / Dvořák a kolektiv.    V Praze : Státní zemědělské nakladatelství, 1978 . 399 s. il. - C 215.281
    Umístění: 634 - Ovocnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/100

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Atlas odrůd ovoce / Dvořák a kolektiv.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1979 . 399 s. il. - C 217.345
    Umístění: 634 - Ovocnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  3. Encyklopedie pro zahrádkáře. 1. / Josef Kutina ... [et al.].    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1986 . 430 s. il., barev. fot., tb. ; - C 247.571/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/000

  4. Jablka / Antonín Dvořák ... [et al.].    Praha : Academia, 1976 . 588 s., xxxxi s. obr. příl. (některé barev.), 74 s. barev. obr. příl. il. ; - C 204.787
    Umístění: 634 - Ovocnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000
    Lidická volný výběr10/000

  5. Jablka / Dvořák, Vondráček.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969 . 336 stran ilustrace (některé barevné), mapy
    Umístění:

    Jablka
  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Pěstování jabloní.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1980 . 253 s. obr., tab. - C 225.392
    Umístění: 634 - Ovocnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000
    Lidická volný výběr10/000

  7. Pěstování jabloní / Antonín Dvořák.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1987 . 343 s. il. - C 257.418
    Umístění: 634 - Ovocnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé00/010



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.