Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0018021^"
  1. Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství / Hana Buchtová.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001 . 164 s. . ISBN 80-7305-401-9 - S 27.598
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Komodity akvakultury / František Vácha, Hana Buchtová.    České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 . 150 s. il. ; . ISBN 80-7040-758-1 - S 30.989
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.