Výsledky vyhledávání
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Fysiologie chuti. I. díl. V Praze : J. Otto, 1929 . 260 s. - C 13.470/1
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Fysiologie chuti. II. díl. V Praze : J. Otto, 1931 . 264 s. - C 13.470/2
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. Bratislava : Tatran, 1987 . 211 s. - C 140.161Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
O labužnictví / J. A. Brillat-Savarin, Rafaela Zachystalová. Praha : Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana, 1995 . 1 online zdroj
K DISPOZICI V HUDEBNÍM ODDĚLENÍ, POUZE KE STAŽENÍ PRO ČTENÁŘE, JIMŽ ZDRAVOTNÍ POSTIŽENÍ ZNEMOŽŇUJE ČETBU!
(Nakl.č. MP2318 ) - Physiologie des Geschmacks, oder, physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüse / von Brillat-Savarin ; uebersetzt und mit Anmerkungen versehen von Carl Vogt. Braunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1867 . xl, 272 s. . ISBN (Brož.) - NE 5.359
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Zlatá Koruna 0 1/0 0 0