Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0010151^"
  1. Dietní stravování : jednotný dietní systém / Jaromír Beránek.    Praha : MAG Consulting, c2007 . 48 s. il. ; . ISBN 978-80-86724-32-4 (brož.) - C 327.903
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Ekonomika cestovního ruchu / Jaromír Beránek a kolektiv.    Praha : Mag Consulting, 2013 . 295 s. il. ; . ISBN 978-80-86724-46-1 - C 368.708
    Umístění: 338.3/.4 - Výroba a služby podle odvětví. Cestovní ruch
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr10/000

  3. Moderní řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek a kolektiv.    Praha : MAG Consulting, 2013 . 335 s. il., 1 mapa ; . ISBN 978-80-86724-45-4 - C 368.710
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Právní ustanovení pro veřejné stravování (s komentářem) / [zpracovali Jaromír Beránek a Jiří Kejla].    V Praze : Merkur, 1987 . 147 s. - C 257.443
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  5. Receptury teplých pokrmů.    Praha : Merkur, 1993 . 575 s. tab. ; . ISBN 80-7032-995-5 (v knize neuvedeno ; váz.) - B 36.007
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  6. Receptury teplých pokrmů / [Jaromír Beránek a kolektiv].    Praha : Merkur, 1991 . 575 s. . ISBN 80-7032-588-7 - B 35.206
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická01/000
    Lidická volný výběr00/010

  7. Řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek, Pavel Kotek.    Praha : Grada Publishing, 1996 . 143 s. tab. . ISBN 80-7169-400-2 - C 287.253
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  8. Řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek, Pavel Kotek.    Praha : Grada Publishing, 1998 . 151 s. . ISBN 80-7169-726-5 - C 295.102
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  9. Řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek, Pavel Kotek.    Praha : MAG Consulting : Grada, 2003 . 218 s. il. ; . ISBN 80-86724-00-X - C 309.324
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  10. Slovník potravinářů a gastronomů / Jaromír Beránek.    Praha : Mag Consulting, 2005 . 103 s. . ISBN 80-86724-04-2 - C 318.366
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.