Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0002292^"
  1. Potravinář : technologie : 1. ročník SPŠ / Jiří Altera, Libuše Alterová.    [Praha] : Svoboda Servis, 2003 . 86 s. il. ; . ISBN 80-86320-16-2 (brož.) - B 54.102/1
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Prevádzková prax pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-47-6 spracovanie mäsa / Miroslav Sojka, Jiří Altera.    Bratislava : Alfa, 1980 . 137 s. - C 221.724
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Provozní praxe.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 . 130 s. - C 200.923
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Provozní praxe pro 4. ročník Střední průmyslové školy technologie masa.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1978 . 131 s. - C 213.209
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Technologie IV. pro studijní obor SPŠ zpracování masa.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1990 . 232 s. . ISBN 80-03-00276-1 - C 267.681
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Technologie zpracování masa pro 3. ročník střední školy pro pracující / Jiří Altera ; Libuše Alterová.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1985 . 276 s. obr., fot., tb. ; - C 243.961
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.