Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Zachystalová Rafaela"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Fysiologie chuti. I. díl.    V Praze : J. Otto, 1929 . 260 s. - C 13.470/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Fysiologie chuti. II. díl.    V Praze : J. Otto, 1931 . 264 s. - C 13.470/2
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  3. O labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová ; předmluvu napsal Charles Monselet ; latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková ; obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr.    Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994 . 347 stran . ISBN 80-7106-111-5 - C 280.755
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    O labužnictví / J. A. Brillat-Savarin, Rafaela Zachystalová.    Praha : Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana, 1995 . 1 online zdroj
    K DISPOZICI V HUDEBNÍM ODDĚLENÍ, POUZE KE STAŽENÍ PRO ČTENÁŘE, JIMŽ ZDRAVOTNÍ POSTIŽENÍ ZNEMOŽŇUJE ČETBU!
    (Nakl.č. MP2318 )

    zvukový dokument


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.