Výsledky vyhledávání
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery and Practical Reference Manual for the Hotel, Restaurant and Catering Trade : Brief recipes, professional knowledge concerning wine, cocktails and other drinks, menu knowledge and table service / Richard Hering ; překlad Walter Bickel. Giessen : Fachbuchverlag Dr. Pfanneber, 1972 . 852 s. - C 86.575
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Vinné koktejly : nové, kreativní a klasické nápoje / koktejly Gianfranco Di Niso ; text Davide Manzoni ; fotografie Fabio Petroni ; překlad Jana Franková. Praha : Dobrovský s.r.o., 2016 . 143 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7390-492-0 - C 370.360
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky