Výsledky vyhledávání
- Definice a klasifikace kategorií rybolovného nářadí : s anglickými, francouzskými a španělskými ekvivalenty názvů : (podle: FAO Fisheries Technical Paper, 222) / F. Vácha - překlad. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2002 . 32 s. il. ; . ISBN 80-85887-35-5 - C 307.628
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - EIFAC FAO: 20. zasedání = EIFAC FAO: Tventieth session / I. Adámková, F. Vácha. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s. 162-163.
- Hydrofobní chromatografie enzymových hydrolyzátů ryb = Hydrophobic chromatography of enzymatic hydrolyzates of fish / A. Prošková, J. Kučera, F. Vácha. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 36/3 (2000), s. 64-69.
- Kaviár v obchodní síti / F. Vácha, I. Novik. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický ve Vodňanech, 2003 . 17 s. il. ; . ISBN 80-85887-46-0 - C 312.655
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - Komodity akvakultury / František Vácha, Hana Buchtová. České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 . 150 s. il. ; . ISBN 80-7040-758-1 - S 30.989
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/1 0 0 - Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104.
- Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 . 22 s. il. ; . ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.) - C 339.501
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc.. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 30/4 (1994), s. 134-139.
- Nové přepracované vydání "Učebnice rybníkářství" : (recenze) = A new rewritten edition of "Pond fish farming textbook" : a review / P. Hartvich, F. Vácha. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s. 166-167.
- Odborná konference Výživa ryb a kvalita rybího masa / F. Vácha, I. Přikryl. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 31/2 (1995), s. 56-57.