Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Spitzer Gerhard"
  1. Anatomický obrazový slovník / Heinz Feneis za spolupráce Wolfganga Daubera ; [z němčiny přeložili Radomír Čihák, Leo Lemež ; ilustroval Gerhard Spitzer].    Praha : Grada, 1996 . ix, 455 s. il. ; . ISBN 80-7169-197-6 - C 285.274
    Umístění: 611 - Anatomie
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr10/000

  2. Atlas topografické anatomie / Werner Platzer ; přeložil: Josef Stingl ; ilustroval: Gerhard Spitzer.    Praha : Grada Publishing, 1996 . viii, 290 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 80-7169-214-X - C 288.079
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Hygiena a technológia potravín / G. Spitzer, A. Zámečník.    Bratislava : Príroda, 1986 . 219 s., [16] s. obr. příl. il. - C 327.504
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Hygiena a technologie potravin / Gerhard Spitzer a kol..    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1974 . 307, [9] s. [12] s. barev. fot. příl. - C 94.127
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Hygiena a technologie potravin : učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního / Gerhard Spitzer ; Předml.: František Burda.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 . 244, [7] s. - C 48.792
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. Parazitologie : Učeb. text pro stř. zeměd. techn. šk. oboru veterinárního / Autoři: Gerhard Spitzer, Zdeněk Švestka ; Il. M. Rada a P. Pospíšil ; Fot.: Rostislav Zavadil.    Praha : SZN, 1964 . 156, [4] s. - C 48.898
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.