Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Shaffer Mary Ann 1934 2008"
  1. Asagaj / Wilbur Smith. Italské lekce / Peter Pezzelli. Temnější než noc / Michael Koryta. Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů / Mary Ann Shafferová.    Praha : Reader's Digest Výběr, 2010 . 573 s. portréty ; . ISBN 978-80-7406-102-8 (váz.) - C 180.605
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Čtyři Dvory10/000
    Lidická10/000
    Rožnov00/010
    Suché Vrbné10/000

  2. Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů [zvukový záznam] / Annie Barrowsová a Mary Ann Shafferová.    [Praha] : Tympanum, 2012 . 1 CD (4 hod., 36 min.) digital, MP3 ; 1 brožura - HCD 7.897
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Hudební20/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů / Mary Ann Shaffer, Annie Barrows, Martina Káňová.    Praha : Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana, 2012 . 1 online zdroj
    K DISPOZICI V HUDEBNÍM ODDĚLENÍ, POUZE KE STAŽENÍ PRO ČTENÁŘE, JIMŽ ZDRAVOTNÍ POSTIŽENÍ ZNEMOŽŇUJE ČETBU!
    (Nakl.č. MP4606 )

    zvukový dokument
  4. Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů / Mary Ann Shafferová, Annie Barrowsová ; z anglického originálu The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society... přeložila Martina Káňová.    Praha : Ikar, 2018 . 263 stran . ISBN 978-80-249-3626-0 - C 381.918
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000
    Na Sadech dospělé20/000
    Rožnov10/000
    Suché Vrbné10/000
    Vltava10/000

  5. Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů / Mary Ann Shafferová, Annie Barrowsová ; [přeložila Martina Káňová].    Praha : Knižní klub, 2009 . 263 s. . ISBN 978-80-242-2581-4 (váz.) - C 179.450
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Čtyři Dvory10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.