Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Edice = "Sbírka hornických a hutnických spisů"
  1. Bezpečnost a záchranářství v dolech s třaskavými plyny / napsal Josef Bialek.    Praha : Prometheus, 1931 . 160 s. il., portréty ;

    Bezpečnost a záchranářství v dolech s třaskavými plyny
  2. Chemie uhlí. Díl II, Koksárenství a nízkotepelná destilace / František Pavlíček.    V Praze : Prometheus, 1931 . 3 sv. (x, iv, 554 s.) il. ;

    kniha
  3. Chemie uhlí. Díl I, Vznik, složení, fysikální a chemické vlastnosti, rozdělení a extrakce uhlí / napsal František Pavlíček.    Praha : Prometheus, 1927 . 178 s. il.

    kniha
  4. Chemie uhlí. Díl II, Koksárenství a nízkotepelná destilace. Část I / napsal František Pavlíček.    V Praze : Nákladem "Prometheus" knihtiskárna, 1931 . x, 210 s. il., grafy ; - C 365.302/2.1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Lomy : (Lomařství I.) / Ing. Dr. techn. Vladimír Hájek.    V Praze : Prometheus, 1931 . VI - 86 s. - C 21.709
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  6. Odhadování důlních podniků / napsal Viktor Kadainka.    Praha : Prometheus, 1922 . 62, 1 s.

    Odhadování důlních podniků
  7. Slévárenství / Alexandr Mitínský.    V Praze : Hornicko-hutnické nakladatelství Prometheus, 1931 . 420 stran ilustrace, fotografie, plány, schémata, vzorky ;

    Slévárenství
  8. Technická analysa plynů se zřetelem k plynům kouřovým, palivům plynným a plynům důlním / František Pavlíček.    Moravská Ostrava : Hornicko-hutnické nakladat., 1922 . 154 s. 118 obr. ;

    Technická analysa plynů se zřetelem k plynům kouřovým, palivům plynným a plynům důlním
  9. Způsoby zušlechťování hnědého uhlí / Napsal Josef Formánek.    V Praze : "Prometheus", 1929 . 256 stran ilustrace, fotografie, mapy, plány, schémata ;

    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.