Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Karkan Eduard"
  1. Autem po Evropě / [fotografie Eduard Karkan].    Praha : Ottovo nakladatelství, 2007 . 232 s. il., mapy . ISBN 978-80-7360-590-2 - C 326.955
    Umístění: 913(4) - Evropa a evropské státy
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Ham a mňam 2 : další pokračování nejlepších receptů z Dobrýho kafe na F1 / Petr Novotný ; [autorská spolupráce Marie Formáčková ; fotografie Miloš Vančo, Eduard Karkan].    Praha : Ottovo nakladatelství v divizi Cesty, 2001 . 107 s. il. . ISBN 80-7181-533-0 (váz.)
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky

    Ham a mňam 2
  3. Lunetic 3000 / Marie Formáčková ; Eduard Karkan.    Praha : Ottovo nakladatelství v divizi Cesty, 2000 . 84 s. il. . ISBN 80-7181-458-X (Cesty)
    Umístění:

    Lunetic 3000
  4. Mňam, aneb, Prima vařečka 2 / [fotografie Dalibor Michalčík a Eduard Karkan].    Praha : Cesty, 2002 . 160 s. barev. il. ; . ISBN 80-7181-763-5 (váz.) - B 42.693
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Ottova velká hrníčková kuchařka / Jaroslav Vašák ; fotografie Eduard Karkan.    Praha : Ottovo nakladatelství, 2007 . 527 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7360-562-9 - B 60.517
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  6. Temná tvář princezny Ivety / Tomáš Gottlieb ; [photography Eduard Karkan ... et al.].    [Praha : Formát Praha], c2000 . 105 s. il. . ISBN 80-86155-55-2 (Formát) - C 296.883
    Umístění: 78.071 - Osobnosti v hudbě. Zpěváci, zpěvačky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.