Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Edice = "Glass science and technology"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Electric Melting of Glass / Jaroslav Staněk ; [translation Karel and Sylvia Fink].    Amsterdam : Elsevier Scientific Publishing Company, 1977 . 391 s. . ISBN (váz.) - C 209.110
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Chemical approach to glass.    Amsterdam : Elsevier, 1984 . 594 s. il. . ISBN 0-444-99635-4 (Vol. 7). ISBN 0-444 41577-7 (Series) - C 241.876
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    The manufacturing technology of continuous glass fibres / K.L. Loewenstein.    Amsterdam ; New York : Elsevier, 1983 . xiv, 354 s. il. . ISBN 0-444-42185-8 - C 237.790
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Mathematical approach to glass / Miloš B. Volf.    Amsterdam : Elsevier, 1988 . 408 s. il. . ISBN 0-444-98951-X. ISBN 0-444-41577-7 (series) - C 258.098
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Optical properties of glass.    Amsterdam : Elsevier, 1983 . 320 s. il. . ISBN 0-444-99652-4 (Vol.5). ISBN 0-444-41577-7 (Series) - C 240.449
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Silica glass and its application / edited by Ivan Fanderlik.    Amsterdam : Elsevier, 1991 . 304 s. il. . ISBN 0-444-98755-X (volume). ISBN 0-444-41577-7 (series) - C 267.909
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.