Výsledky vyhledávání
- About : design, fashion, art, diy, food, travel, life. Praha : Burda Praha, spol. s r.o., 2018 . Roky odběru: 2018 . ISSN 2570-8740 , Čísla a Svazky
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Advances in food emulsions and foams / edited by Eric Dickinson and George Stainsby. London ; New York : Elsevier Applied Science, c1988 . x, 397 s. il. . ISBN 1-85166-200-6 - C 262.326
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Anglicky bez učebnice. Restaurace a jídlo = Restaurant and food [zvukový záznam] / [text Markéta Galatová, Anna Kronusová]. Praha : Fragment, 2010 . 1 CD digital, MP3 ; - HCD 6.919
Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Hudební 2 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Animal Populations in Relation to Their Food Resources : a Symposium of the British Ecological Society : Aberden 24-28 March 1969 / edited by Adam Watson. Oxford : Blackwell Scientific Publications, 1970 . 477 s. - C 81.006
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Biologické zemědělství a alternativní výroba potravin : ekonomické otázky = Biological Agriculture and Alternative Food Production : Economics Issues : Rewiew : Studie VTR = Biologičeskaja kul'tura zemledelija i al'ternativnoje proizvodstvo piščeproduktov : ekonomičeskije voprosy : Obzor / Jiřina Jílková. Praha : Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství, 1991 . 59 s. tab., grafy ; - C 280.240
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Biology of food irradiation / David R. Murray. Taunton : John Wiley & Sons ; New York : Research Studies Press, 1990 . xv, 25 s. il. . ISBN 0-471-92621-3 (Wiley). ISBN 0-86380-096-3 (Research Studies Press Ltd.) - C 268.637
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek. Tábor : OSSIS, 2008 . xii, 497 s. il. ; . ISBN 978-80-86659-12-1 - C 331.972
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0