Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Cvak Zdeněk"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky. Díl 1., Chemie.    Praha : Mlékárenský průmysl, 1986 . 439 s. obr., tb. ; - C 255.838/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Chemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků / Zdeněk Cvak, Ludmila Peterková, Eva Černá.    Praha : Výzkumný ústav potravinářský, Středisko potravinářských informací : Milkom, 1992 . 17, 221 s. obr., fotogr., tab. ; . ISBN 80-85120-36-4 (brož.) - C 276.096
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Moderní přístrojová technika pro stanovení základních složek mléka / Ludmila Peterková ; Zdeněk Cvak ; Ludevít Bazala.    Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1989 . 128 s. obr., fot., tb., grafy ; . ISBN 80-85120-07-0 (Brož.) - C 267.420
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Nové metody mikrobiologického zkoušení a jejich aplikace v mlékárenské praxi.    Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1988 . 42 s. tb. ; - C 258.459
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Rychlé stanovení sušiny v zemědělské a potravinářské praxi : (studijní zpráva).    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993 . 52 s. - C 281.372
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.