Výsledky vyhledávání
Váš dotaz:
Názvové údaje = "Art of fermentation"
- Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil. Praha : Alferia, 2021 . 353 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-271-0316-4 - C 404.163/1
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. KuchařkyCitace
- Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil. Praha : Alferia, 2021 . 337 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-271-0315-7 - C 404.163/2
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. KuchařkyCitace