Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^663.551.5:634.11^"
  1. Calvados po lopatě : návod na výrobu jablečného destilátu / Radek Wagner.    Olomouc : Nakladatelství Olomouc, 2001 . 111 s. il. ; . ISBN 80-7182-122-5 - C 303.318
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Domácí vaření piva : vaříme si vlastní pivo, připravujeme víno a cider / Kevin Forbes ; [překlad Vít Malinovský].    Praha : Svojtka & Co., 2013 . 160 s. il. ; . ISBN 978-80-256-1247-7 (brož.) - C 354.298
    Umístění: 663.4 - Pivovarnictví
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000

  3. Jak se dělá cidre, calvados, pommeau / Helena Uhrová.    [Líbeznice] : Víkend, 2016 . 95 stran barevné ilustrace, faksimile, 1 mapa, portréty ; . ISBN 978-80-7433-151-0 - C 367.402
    Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.