Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 33  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^642.6/.7^"
  1. Buď dobrý hostitel : pěkná a příjemná setkání / Elisabeth Bonneau ; [přeložila Lenka Pecharová].    Praha : Grada, 2007 . 130 s. il. ; . ISBN 978-80-247-1796-8 (brož.) - C 324.191
    Umístění: 395 - Etiketa. Společenské chování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Cvičenia z techniky obsluhy a stolovania / Juraj Halmay.    Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1978 . 84 s. il. - C 211.603
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová.    Prague : Academia, 2005 . 300 s. il. ; . ISBN 80-200-1325-3 - B 46.365
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Diplomatická kuchařka a společenský rádce / [napsal Jiří Šourek ; fotografie Karel a Ondřej Kocourek].    Havlíčkův Brod : Hejkal, 1996 . 186 s. il. ; . ISBN 80-901646-6-8 - C 287.081
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Horeka : hospitality business news.    Praha : Atoz Publishing, 2003-2021  2005-2021 Praha : ATOZ Marketing Services . 19 svazků . Roky odběru: 2003-21 . ISSN 1802-1646 , Čísla a Svazky

    Horeka
  6. Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech = Kitchens and table settings of the nobility = Küchen und Tafelkultur in Adelssitzen / Pavla Kalousová ; fotografie Václav Hynčík, Pavla Kalousová ; anglický překlad Leigh Mitchell ; německý překlad Marie Hrdinová.    Plzeň : Ing. Pavla Kalousová, 2015 . 395 stran barevné ilustrace, portréty ; . ISBN 978-80-260-8777-9 - B 55.395
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  7. Náboženství a jídlo / Tomáš Bubík, Martin Fárek (eds.).    Pardubice : Univerzita Pardubice, 2005 . 185 s. il. ; . ISBN 80-7194-800-4 - C 320.036
    Umístění: 2 - NÁBOŽENSTVÍ. Teologie
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000
    Lidická volný výběr10/000

  8. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Náročná obsluha / Antonín Linha.    Praha : Institut obchodní výchovy, 1970 . 108 s. - C 73.112
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  9. Němčina v gastronomii : příručka odborných výrazů a textů pro hotelové školy / Alena Formanová, Zdena Žmudová.    Praha : Informatorium, 1996 . 135 s. il. ; . ISBN 80-85427-77-X - B 38.438
    Umístění: 811.112.2 - Němčina. Jidiš
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  10. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Obsluha a stolovanie pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania / Juraj Halmay, Alexander Bayer, Štefan Csalady.    Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1972 . 152 s. il. ; - C 83.652
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.