Výsledky vyhledávání
- Kraft-Chocolade, Cacao-Prometheus : Fabrizirt nach Vorschrift des Herrn Mering Halle a. S. von Joh. Gottl. Hauswaldt, Magdeburg : ein Wort über ihre diätetische Bedeutung als Nähr- und Kräftigungsmittel. [S.l. : s.n., 1900?] . 17 s. . ISBN (brož.) - NE 4.914
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Zlatá Koruna 0 1/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Technologie cukrovinkářské výroby. I, Výroba čokolády a kakaa / A.L. Rapoport. Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954 . 190 stran - C 16.943
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Výroba a úprava potravin. Část prvá, Výroba kakaa a čokolády. Výroba cukrovinek / sepsal Milan Čapek. Med, jeho výroba a zpracování / J. Svoboda. Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1929 L. Souček [distributor], . xii, 147 s., [9] l. obr. příl. il. - C 361.824/1
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/3 0 0 - Zajímavě o kávě, čaji a kakau / Zdeněk Žáček. Praha : Vydavatelství obchodu, 1962 . 249 stran, 10 listů nečíslovaných obrazových příloh ilustrace, tabulky