Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^641.87:663.91^"
  1. Kraft-Chocolade, Cacao-Prometheus : Fabrizirt nach Vorschrift des Herrn Mering Halle a. S. von Joh. Gottl. Hauswaldt, Magdeburg : ein Wort über ihre diätetische Bedeutung als Nähr- und Kräftigungsmittel.    [S.l. : s.n., 1900?] . 17 s. . ISBN (brož.) - NE 4.914
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna01/000

    kniha
  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Technologie cukrovinkářské výroby. I, Výroba čokolády a kakaa / A.L. Rapoport.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954 . 190 stran - C 16.943
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. Výroba a úprava potravin. Část prvá, Výroba kakaa a čokolády. Výroba cukrovinek / sepsal Milan Čapek. Med, jeho výroba a zpracování / J. Svoboda.    Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1929 L. Souček [distributor], . xii, 147 s., [9] l. obr. příl. il. - C 361.824/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/300

  4. Zajímavě o kávě, čaji a kakau / Zdeněk Žáček.    Praha : Vydavatelství obchodu, 1962 . 249 stran, 10 listů nečíslovaných obrazových příloh ilustrace, tabulky

    Zajímavě o kávě, čaji a kakau


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.