Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: MDT+Konspekt = "^637.55'712^"
  1. Úprava zajíce v kuchyni : návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno.    V Praze : knihkupectví A. Reinwart, 1903 . 45 stran

    Úprava zajíce v kuchyni
  2. Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality / [ilustroval Antonín Stoják].    Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000 . 175 s. il. ; . ISBN 80-7268-110-9 (váz.) - C 359.703
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.