Výsledky vyhledávání
- Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe ; překlad Alice Kavinová. Praha : Vašut, 2021 . 135 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-240-9 - C 398.373
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Fleischschweine: Leitfaden der Haltung und Erzeugung / Jacob L. Höges. Hamburg : Parey, 1966 . 177 s. il. - C 59.521
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Konjunktura vepřového masa v Československu : XV. mezinárodní zemědělský kongres v Praze 1931 / Frant. Schwarz. Praha : Zemědělský ústav účetnicko-spravovědný, 1931 . 41 s., [1] s. barev. obr. příl. il. ;
- Nejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová]. Praha : Slovart, 2014 . 95 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.) - B 54.560
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Situační a výhledová zpráva. Vepřové maso, drůbež a vejce. Praha : Ministerstvo zemědělství, 2011- . sv. . Roky odběru: 2011 , Čísla a Svazky
- Situační a výhledová zpráva. Vepřové maso / Ministerstvo zemědělství. Praha : Ministerstvo zemědělství ČR v Agrospoji, [1994?]- . ^^^svazků barevné ilustrace ; , Čísla a Svazky
- Včelňáci se krmili jitrnicemi a řízky / Klára Skálová. -- In: Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 22 (27.01.2020), s. 3. Ilustrace
- Zabijačkový receptář : udíme a stavíme udírny : 152 receptů / Jitka Höflerová. Praha : Vyšehrad, 2000 . 143 s., [8] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 80-7021-457-0 - C 298.813
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla